ook leverbaar als gepersonaliseerd cadeau
1 2

Het Beste van Jan J. Pieterse

€ 15,00
EAN code: 978068060751
Omschrijving

Begin 2021 verscheen de nieuwste en 21ste bundel met puntdichten van puntdichter Jan J. Pieterse. Het boek bevat de meest opmerkelijke puntdichten uit 30 jaar werk. Er werd een keuze gemaakt uit de vele gedichten die tijdens de optredens en presentaties het meest voorgelezen zijn en bovendien veelvuldig geciteerd worden.

Het werk in de bundels van Jan J. Pieterse bevat light verse, puntdichten, wisecracks, oneliners en  tongue-in-cheek-poetry. Jan J. Pieterse neemt de lezer als het ware mee langs het leven an sich, met alle diepte- en hoogtepunten van dien. Jeugdtrauma’s, relaties en seks, kunst en sport, geweld, ouderdom en dood komen veelal op relativerende wijze puntig en geestig aan bod.

Het boek is zowel in een boekhandelseditie hier verkrijgbaar, maar ook in een versie waarbij het mogelijk is het boek te personaliseren met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en foto op de cover. Zo heb je voor iemand een heel persoonlijk cadaeau op maat. Bestel dan op boekalscadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/persoonlijk-cadeau/jan-pieterse-puntdichter-beste